Webbkurs: Den perfekta träningsmaten

Den perfekta träningsmaten är webbkursen för dig som tränar hårt och som vill veta mer om vad du kan göra med kosten för att öka din prestation och svara bättre på träningen. Kursen passar också perfekt för dig som är Kostrådgivare eller Personlig tränare och vill känna dig trygg i vilken kost du behöver själv och kan rekommendera till en hårt tränande kund.

Webbkursen är uppbyggd på filmer, text och skärmvideos med instruktioner. Här har du en intro-film:

 

Här kan du läsa mer om kursen direkt, och anmäla dig.

 

Var kommer kunskapen ifrån?

“Min devis är: Vetenskaplig förankring med individuell anpassning". Med det menar jag att vi behöver ta avstamp från den kunskap och dokumenterade erfarenhet vi har inom näringslära, och anpassa den efter individens förutsättningar och mål. Jag menar att det inte finns en enda kostregim som passar alla, utan att varje människa måste hitta sitt eget upplägg – utifrån den kunskap vi har idag.

Ur innehållet

* Protein: så mycket behöver du

* Exempel på kostupplägg vid träning

* Så ökar och minskar vi enkelt energiintaget med minimal påverkan på näringsintaget

* Vätska: nytt och provocerande

Hela innehållet? Läs här!

Hoppas vi ses! Undrar du något – maila på anki@ankisundin.se

Relaterade artiklar

Myter om vätska och träning – Anki Sundin reder ut

Soja – bra protein, men vän eller fiende?

Svar på tal om protein – hajp, bluff eller skadligt?

Proteinhajpen – filmad föreläsning för Konsumentföreningen Stockholm

webbkurs den perfekta träningsmaten med anki sundin

Anki Sundin, flitigt anlitad näringsfysiolog, ger dig de verktyg som du behöver för att ge extra bra förutsättningar med hjälp av kosten för att öka din prestation och svara bättre på hård träning.

Om Anki Sundin

Anki Sundin är en av Sveriges mest uppskattade och välkända nutritionister / näringsfysiologer som har breddat sin syn på näringsläran genom att lägga till business-aspekten.
Läs mer om Anki här >>

Podcast: Mat och Marginaler

Lyssna in på den nya podden Mat och Marginaler – näringslära och lönsam hållbarhet inom livsmedelsbranschen.
Lyssna nu >>

Anki på Facebook

Senast från Twitter

Instagram @ankisundin