Mobilitet rörlighet Erik BörjessonDet är med stor glädje vi lanserar boken Mobilitet – en praktisk handbok i rörlighetsträning (e-bok). Den är skriven av Erik Börjesson, en av Sveriges mest uppskattade personlig tränare och utbildare. En övningsbank på 49 övningar med både regressions- och progressionsövningar, filmklipp på varje övning och 6 färdiga träningsupplägg för ökad mobilitet är ryggraden i Eriks bok som tar din träning till en helt ny nivå. Erik förklarar pedagogiskt vad varje övning är bra för, vem som kan ha nytta av den, och hur man kan både öka och minska svårighetsgraden. Perfekt för dig som också arbetar som tränare och vill ha fler verktyg för att hjälpa dina kunder att nå sina mål skadefritt.

Mobilitet har fått ett uppsving

Inom träningen har mobilitet/rörlighet blivit alltmer uppmärksammat. För att bli starkare, snabbare och mer framgångsrik i sin träning har idrottare med hjälp av sina tränare under många år ägnat sig åt mobilitetsträning. Numera är det något som PT-kunden och den vanliga motionären också vill komplettera sin träning med. Med Erik Börjesson vid pennan har vi på Anki Sundin förlag skapat dels ett teoretiskt material med övningsbank, dels filmat alla övningar för att du som läsare ska få en omedelbar förståelse för hur övningarna ska utföras och kunna komma igång direkt, oavsett om du är motionär eller idrottare. Du som arbetar som tränare får ytterligare verktyg för att hjälpa dina kunder att nå sina mål med träningen på ett säkert och skadefritt sätt.

Mobilitet – en praktisk handbok i rörlighetsträning

E-boken Mobilitet – en praktisk handbok i rörlighetsträning kan du nu beställa direkt i vår webshop. Vi hoppas att du kommer få den kunskap som du behöver, både för din egen träning och om du arbetar med PT-kunder: att du kan hjälpa din klienter på ett mer komplett sätt.

Om författaren, Erik Börjesson

Erik Börjesson Mobilitet RörlighetErik Börjesson är en av Sveriges mest erfarna och eftertraktade personliga tränare. Han har arbetat som personlig tränare i 15 år och har under dessa år genomfört mer än 12 000 PT-timmar. Han är en mycket uppskattad utbildare på kurser och konvent med träning i fokus.

Foto: Kristian Pohl

 

Varmt välkommen att kika i bokshopen!