MatoMarginaler_141208_white Podbild 141209Jill gör sorti från Mat och Marginaler för att satsa helhjärtat på sin elitidrottskarriär och Maxa Din Förbränning. Här summerar vi våra hittills 35 avsnitt och jag berättar hur formatet kommer att bli framgent.

Jag letar nu efter en podpartner som vill driva Mat och Marginaler vidare med ett ännu tydligare CSV-perspektiv. Om du är intresserad får du gärna höra av dig på anki@ankisundin.se. Jag ser gärna att du har en bakgrund inom hållbarhet och ekonomi, självklart gärna med ett CSV-fokus.

Jag lovar också att komma ned till MMA-klubben Pancrease och köra ett pass med Jill.

Ett avsnitt som vi inte hann ta tillsammans är ett om GMO, och det är fortfarande intressant att genomföra ett sådant framgent. Vi tangerar också teff som livsmedel.

Vi nämner avsnitten med bland annat

Johan Wicklén om bra och dålig journalistik, avsnitt 22

Kalle Zachari Wahlström på Svett och Etikett, avnitt 18

Jycken, Hanna och Jill, avsnitt 31

Lautaro Arino om kolloidalt silver och om Lautaro kan skilja mellan socker och sötningsmedel, avsnitt 30

Zenna Gustafsson, avsnitt 27

Usama Aziz, avsnitt 32

Itrim, avsnitt 25

Fairtrade, avsnitt 23

Flera avsnitt med Jycken:

Avsnitt 10 om att trivas med sig själv

Avsnitt 9: Bli en fighter med Magnus Jycken Cedenblad

Hashtaggar om du vill synas i våra respektive flöden:

Anki: #denperfektaträningsmaten

Jill: #vågaät #maxadinförbränning #jagmaxar

Länkar

Länk till Svett och Etikett

SKKFs summercamp

MMA Academy

 

Jill finns fortfarande på jill@maxadinforbranning.se

Anki mailar du på anki@ankisundin.se

Hör gärna av dig om du vill ses och prata CSV inom livsmedelsindustrin över en kopp te med Anki!

Värdar

Anki Sundin, nutritionist/näringsfysiolog (M.Sc. Nutrition), SSE MBA (anki@ankisundin.se)
Jill Holmström, leg dietist, personlig tränare (jill@maxdinforbranning.se)

Jingel av LoFiLeif