Inledande möte

Kartläggning

Föreläsningar och workshop

Mycket uppskattade föreläsningar och utbildningar inom kost- och näringslära samt Creating Shared Value. Tillsammans når vi fler!

Exempel på populära teman nu:

Den perfekta träningsmaten

Ur innehållet:

  • Anpassa kosten efter dig – inte tvärt om
  • Maten med bästa näringen och energin
  • Fett- och kolhydratladdning för uthållighet. ”All carbs are not created equal” Exempel på kostupplägg för träning och återhämtning
  • Vätska – nytt och provocerande (?)

Passar: den intresserade, tränande allmänheten.

Kan riktas mot specifikt styrketräning och uthållighetsträning. Tidsåtgång: 2×45 min.

Fungerar utmärkt som Eat&Listen!

Om konsten att kapitalisera på att göra gott

Ur innehållet:

CSV vs traditionell CSR – därför är CSV vägen till hållbar och lönsam utveckling Goda exempel från företagsvärlden

En enkel modell för att identifiera sina expanderade värde- och intressentkedjor

Passar: företagare, ekonomichefer, strategiansvariga. Föreslagen tidsåtgång: 60 min.

Fungerar utmärkt som buzz-aktivitet.

Självklart skräddarsyr jag också föreläsningsteman till ditt företagsevent. Kontakta mig för offert och förfrågan!

Creating Shared Value

Lönsamma och hållbara strategier med expanderad syn på verksamhetens värde- och intressentkedja. För några av de riktigt stora bolagen är det en självklarhet att lönsamhet, hållbarhet och goda PR-möjligheter är en del av vardagen. Dags för din verksamhet att ta det oundvikliga klivet också?

CSV, creating shared value, är ett lönsamt och hållbart sätt att utveckla sina såväl interna som externa processer, samt att identifiera och realisera lönsamma samarbeten som kommer en utvidgad intressentkedja till godo. Inom ramen för CSV gör vi en värde- och intressentanalys för att identifiera utvecklingsmöjligheter och goda PR-värden. Jag gör skillnad mellan CRS och CSV, där CSR traditionellt innebär att ett givet företag köper PR-insatser i form av gåvor till behjärtansvärda insatser. Det ena behöver inte utesluta det andra, men CSR definierat på det sättet är ett kortsiktigt sätt att bygga sitt varumärke. CSV går snarare ut på att bygga in långsiktighet, hållbarhet och goda PR- möjligheter i balansrapporten och göra det till en del av kommande intäkter.

Kontakta mig, så tar vi ett förutsättningslöst möte och diskuterar dina förutsättningar och mål och hur CSV kan hjälpa din verksamhet framåt.

Böcker och Förlagsverksamhet

Håll dig uppdaterad med en god bok från några av Sveriges mest välkända författare inom området. Vill du ha brandade böcker till företagseventet, mässan eller viktiga stormötet? Kontakta mig så löser vi det.

Är du författare? Planer på att bli? Kontakta mig så diskuterar vi din bokidé och utgivningsplan. Jag söker alltid efter såväl etablerade författare som nya stjärnskott. Med ett rullande utgivningsschema och fantastiska medarbetare får marknaden tillgång till din bok i såväl tryckt form som e-bok.

Förstudie

Behovsanalys

ANKI PÅ FACEBOOK

ANKI PÅ TWITTER

TA KONTAKT

E-POST: anki@ankisundin.se
TELEFON: 0707-29 26 33

ANKI PÅ FACEBOOK

ANKI PÅ TWITTER