gastronord_svart_farg_challengeNästa vecka, mellan den 24-27 april – äger mässan GastroNord rum på Stockholmsmässan Älvsjö. Det är fyra olika teman för dessa dagar: Storkök & offentlig sektor (1), Teknik & Innovation (2), Hållbarhet (3) och Branschens framtid (4). Jag ska själv delta under två tillfällen under tema hållbarhet. Läs mer för information nedan!GastroNords fullständiga program hittar du här.

Alla dagar tangerar viktiga frågeställningar – inte minst inom lönsam hållbarhet. Varför inte lyssna till programpunkten “Hur producerar man hållbart” (länk till GastroNord) med Johan Jörgensen Sweden Foodtech som bjudit in Emma Henriksson, Atrium Ljungberg, Elin Aronsen Beis, FoodLoopz och Hamza Qadoumi, Ecobloom.

Två programpunkter med Anki Sundin – ett föredrag & en panel.

Föredrag: Så blir hållbart också lönsamt (läs mer om programpunkten!).  kl 10:30 torsdagen den 26 april. Scenen Chefs’ Talk

Panel tillsammans med Nespresso & Scandic Hotels: Hållbarhet, din bästa affär (läs mer om programpunkten!). kl 14:15-14:45 den 26 april. Scenen Chefs’ Talk

Hoppas att vi ses!