Böcker & Förlag

Beställ böcker direkt från NGruppen Förlag. Frakt enligt tryckeriets avgifter tillkommer.
Vill du ha större kvantiteter till företagseventet, kursen eller mässan? Kontakta mig för ÅF-pris.

Obs! Notera att din dator måste tillåta popup-fönster för att webshoppen ska fungera. Tänk också på att ditt bekräftelsemail på genomförd betalning kan hamna i skräpkorgen.

Leveranstid: 5-8 arbetsdagar.

För mer information om böckernas innehåll, klicka på bilderna nedan.

Dags att ge ut din bok?

Är du författare? Vill du ge ut din bok? Kontakta mig så diskuterar vi din bokidé och utgivningsplan.

Är du skribent/podcastvärd och vill ha ett refex av någon av våra böcker? Skicka mig ett mail på anki@ankisundin.se, så ordnar jag det. 

Anki Sundin är en självskriven expert i MåBra, Sveriges största hälsotidning. Hon är alltid påläst när det gäller nya rön, trender och aktuell forskning inom kost och hälsa. Hon hjälper läsarna att få koll och bidrar till att öka deras motivation och medvetenhet kring en sund livsstil. Liselotte Stålberg

Chefredaktör, MåBra

Anki väger upp sin gedigna kunskap med skön självdistans och en väl avvägd portion humor. Du blir inte bara upplärd, du blir också upplyft av att höra henne tala. Hon är dessutom en populär expertskribent i BODY Magazine, där hon alltid levererar kärnfull information till en vetgirig målgrupp. Hannah Runsten

Chefredaktör, BODY Magazine

Ankis kunnande och kompetens har varit till stort gagn för våra medlemmar och aktiva i styrkelyftförbundet i olika former genom åren. Bl.a. genom artiklar/artikelserier i vår förbundstidning men också som föreläsare på olika förbundsforum och träffar. Styrkan hos Anki är hennes oberoende och neutrala ställningstagande i en annars ganska smalt nyanserad och affärspräglad hälsoindustri.

Robert Ericsson

Sportchef, Svenska Styrkelyftförbundet

TA KONTAKT

E-POST: anki@ankisundin.se
TELEFON: 0707-29 26 33